Praktijk

Praktijk

Bij Autorijschool Gertine Kollenburg garanderen we je dat je rijles krijgt van een ervaren instructeur. Gertine is namelijk al ruim 17 jaar werkzaam als rij-instructrice. Na meerdere jaren gewerkt te hebben voor diverse rijscholen in de Bommelerwaard en in andere regio’s is ze in 2012 Autorijschool Gertine Kollenburg gestart. Frans Kollenburg geeft inmiddels ook weer les.

RIS: Rijopleiding in Stappen

Bij Autorijschool Gertine Kollenburg maken we gebruik van de RIS-methode. Alle vaardigheden die je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen behalen worden hierbij opgedeeld in 4 modules. Gedurende deze 4 modules doorloop je in totaal 46 handelingen, zoals wegrijden, parkeren, inhalen en kruispunten oversteken. Twee van de modules worden door het CBR getoetst middels de tussentijdse toets en het uiteindelijke praktijkexamen.

Uit cijfers van het CBR blijkt dat leerlingen die rijles aan de hand van de RIS-methode hebben gevolgd een hogere kans van slagen hebben tijdens het praktijkexamen. Daarnaast hebben wij voor deze methode gekozen omdat het hanteren van de RIS-methode meer rust geeft voor de leerling. Door het overzicht van de vier modules ontstaat er meer structuur en kan er op een fijne, ontspannen manier gelest worden.

Onze instructrice Gertine is daarnaast ook opgeleid in NLP, waardoor ze leerlingen nog beter kan begeleiden wanneer bijvoorbeeld sprake is van verkeersangst of faalangst, of wanneer leerlingen veel zenuwen en spanning ervaren tijdens de les.


Lesboek Rijopleiding in Stappen (RIS)

Gratis proefles

Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met jouw rij-instructeur. Daarom is het bij Autorijschool Gertine Kollenburg mogelijk om eerst vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt op die manier kennis maken met Gertine en alvast een eerste rijles volgen.

Besluit je na de proefles om ook de rest van je rijlessen bij ons te volgen? Dan is je proefles helemaal gratis, die krijg je van ons cadeau! Ga je toch liever naar een andere rijschool? Geen probleem, we willen graag dat je de rijschool kiest die het beste bij jou past. De kosten voor de proefles zijn in dat geval wel voor eigen rekening en bedragen 60 euro.

Lestijden

De lessen kunnen op maandag t/m zaterdag ingepland worden. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met de leerling, zodat de rijlessen ook voor jou goed uitkomen. Zo kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met school, werk of andere verplichten.

Lessen worden doorgaans ingepland binnen de volgende tijden:
Ma 08.00 – 18.00 uur
Di 08.00 – 18.30 uur
Wo 08.00 – 18.00 uur
Do Gesloten
Vr 08.00 – 18.00 uur
Za 08.00 – 12.30 uur
Zo Gesloten
Andere tijden in overleg.