Theorie

Voordat ik voor een leerling de deeltoets  of het praktijkexamen aan kan vragen, moet hij of zij in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Om dit theoriecertificaat te behalen, beschikt de leerling over verschillende mogelijkheden;

Na zelfstudie bij www.cbr.nl een theorie examen aanvragen. Dit dient een leerling altijd zelf te doen. De aanvraag van een individueel theorie examen moet altijd via de rijschool gedaan worden.

Om te studeren heb ik de beschikking over de nieuwste leermiddelen zoals de boeken verkeerstheorie personenauto en examentraining personenauto. Ook heb ik de cd-rom examentraining personenauto, voor de prijzen raadpleeg de pagina tarieven.

Wanneer zelfstudie niet lukt of wanneer je het gewoon prettiger vind om 1 op 1 of in een kleine groep te oefenen, is er de mogelijkheid om dat te realiseren. In Alem verzorg ik of mijn man Frans theorielessen volgens de nieuwste methode van verjo. deze lessen duren van 18.30 uur tot ongeveer 21.00. de opleiding behelst 6 lesavonden waarin alle onderdelen van de verkeerstheorie behandeld worden. mocht je na het volgen van de cursus toch niet slagen, mag je de cursus gratis over doen.  Het theorie examen kun je bij mijncbr.nl zelf aanvragen, de kosten hiervoor zijn niet in de cursus inbegrepen.

Het theoriecertificaat is 18 maanden geldig.

 

Neem contact met ons op en vraag direct een proefles aan!

Speciale aanbieding

Voor nieuwe leerlingen heb ik een fantastische aanbieding:

De eerste uur rijles gratis!

Aangesloten bij

Aangesloten bij VRB